hos mormor

Hei dere! Vet jeg har blogget utrolig dårlig i det siste men jeg har vært litt opptatt, eller egentlig ikke men jeg har ikke hatt noen stor blogg-lyst, men jeg skal skjerpe meg nå! Skal snart ha spørsmålsrunde, som jeg skal svare på videoblogg. Men gidder ikke og ha video hvis det bare er tre som stiller spørsmål. Skal endre design nå straks, og header i morra. Eller etterpå. Vet ikke helt, da må jeg ihvertfall låne nettverks ledningen til mormor.

Men til overskriften, nå er jeg hos mormor og skal overnatte siden mamma er på seminar i Sverige med jobben, så hun kommer hjem i morgen kveld. Til morgen i dag var jeg og mamma på torp og møtte Tove, Stig, Marie, Simon og William. De har vært i Barcelona, heldiggriser ♥ Eller jeg har jo vært i Tyrkia, og skal det igjen i September men, fortsatt heldiggriser. Nå står design og header for tur.


Én kommentar

Aurora

12.aug.2010 kl.23:16

-Hvorfor begynte du og blogge?

-Hvem er din besteveninne?

-Beste guttevenn?

-Facebook eller nettby?

-Gleder du deg til skolen begynner?

-Hvilke blogger leser du?

-Hva syntes du om meg,og bloggen min :L haha,random spm.

ehm,nå kommer jeg ikke på noe mere,men hvertfall,liker bloggen din,så bare stå på videre :)

Skriv en ny kommentar

<3 D i n a

<3 D i n a

11, Sandefjord

Jeg heter Dina, er 11år og blogger om det interesserer meg. Jeg går i 7klasse på verdens beste barneskole her i Sandefjord. På fritiden danser jeg hiphop & streetdance på nivå 1, eller fortsettende. Jeg elsker å danse, lovelove<3

Kategorier

Arkiv

hits